language_viewword

English and Tamil Meanings of Bar with Transliteration, synonyms, definition, translation and audio pronunciation.

  • Bar Meaning In Tamil

  • Bar (verb)
    தடை செய் (Thadai Sey)
  • Bar
    தடை (Thadai)
  • Bar (noun)
    பட்டை (Pattai)
  • பட்டை அச்சுப்பொறி (Printer Pattai Assuppori)
  • துண்டு (Thunndu)
  • கட்டை (Kattai)
  • பட்டை வரைபடம் (Chart Pattai Varaipadam)
  • பட்டைக் குறிமுறை (Code Pattaik Kurimurai)
  • பட்டைக் குறிமுறை வருடி (Code Scanner Pattaik Kurimurai Varudi)
  • எல்லை கோடு (Line Ellai Kodu)
  • எல்லை (Ellai)
  • கம்பி (Kampi)
  • அருந்தகம் (Arunthagam)
  • தண்டு (Thandu)
  • தடைகள் (Thadaikal)
  • தடங்கல் (Thadangkal)
  • தாழ் (Thaazh)
  • தேறல்
  • வார்
  • மதுக்கூடம்
  • மது அருந்தகம்
  • கோல்
  • உலோகங்களாலான சலாகை
  • நீண்ட மரத்துண்டு
  • பாளம்
  • சவுக்காரம் முதலியவற்றின் நீள்கட்டி
  • தாழ்பாள் கட்டை
  • வரம்பு
  • இடையீடு தடுப்பு
  • தடை நடவடிக்கை
  • முறைமன்றக் கம்பித்தடுப்பு
  • பெரிய ஐரோப்பியக் கடல்மீன்வகை

Close Matching and Related Words of Bar in English to Tamil Dictionary

Barbarian   In English

In Tamil : காட்டுவாசி In Transliteration : Kaattuvaasi

Barbaric (noun)   In English

In Tamil : காட்டுமிராண்டித்தனம் In Transliteration : Kaattumiraanndiththanam

Barbecue   In English

In Tamil : திறந்த வெளிப் பெரும் விருந்து In Transliteration : Thirantha Velip Perum Virunthu

Barber   In English

In Tamil : முடி திருத்தும் தொழிலாளி In Transliteration : Mudi Thiruthum Thozhilali

Barbershop   In English

In Tamil : சிகை அலங்கார நிலையம் In Transliteration : Sikai Alangaara Nilaiyam

Barbiturate   In English

In Tamil : தூக்க மாத்திரை In Transliteration : Thuukka Maaththirai

Barcode   In English

In Tamil : அடையாள குரிஈடு In Transliteration : Adaiyaala Kurieedu

Bard (verb)   In English

In Tamil : கவி In Transliteration : Kavi

Bardo   In English

In Tamil : பிறப்பிற்கும் இறப்பிற்கும் நடுவில் In Transliteration : Pirapirkum Irapirkum Naduvil

Bare   In English

In Tamil : நீக்கு In Transliteration : Niikku

Meaning and definitions of Bar with similar and opposite words in Tamil Dictionary. Also find native spoken pronunciation of Bar in Tamil and in English language.